Mai dátum: 2020-11-30
   
  MAGUNKRÓL   SZOLGÁLTATÁSAINK   KAPCSOLAT   PARTNEREINK
 
 
 
MAGUNKRÓL

A CDos Kereskedelmi és Szolgáltató Betéti Társaság 1996. június 1.-én alakult. Tevékenységi körünk az informatikai hardver-eszközök kereskedelme, karbantartása és szoftveres üzemeltetése valamint asztali PC számítógépek összeállítása és kiegészítőik forgalmazása. 2006 január 20.-tól akkreditált Optikai Kalibráló Laboratóriumot üzemeltetünk.
 
     
     
 
Tevékenységeink...
 

...körébe tartozik a PC-s hálózatok, munkaállomások karbantartása is. Igény szerint vállaljuk telefonos illetve számítógépes hálózatok megtervezését és kivitelezését. Karbantartási szerződésünk tartalmazza a teljes informatikai eszköz-park ellátását, a használatban lévő hardver-eszközök tisztításától kezdve az operációs rendszerfrissítéseken keresztül a működő felületek vírus és kémprogram mentesítéséig.

...fényáteresztési tulajdonság értékének megmérése a 190-1100[nm] hullámhossz tartományban 0,1[nm] felbontással 2[nm] spektrális sávszélességgel.

...füstölésmérő műszerek üvegszűrőjének kalibrálása.
 
     
 
Otthoni ...
 

... számítógépek karbantartását, bővítését, szoftveres fejlesztését is vállaljuk. A mindennapokban általánosan használt operációs rendszerek, irodai, ügyviteli, grafikai, tervező, és képmanipuláló szoftverek kereskedelmével is foglalkozunk. Analóg videó jelek (VHS, VHS-C, SVHS, SVideo, Video8) és digitális videó jelek (Digital8, miniDV, DVCam) digitális rögzítését és szerkesztését is vállaljuk.
 
 

 
 
Hivatalos viszonteladója:
 
   
     
   
     
 


 

 
  ISMERTETŐ  
     
  MAGUNKRÓL   SZOLGÁLTATÁSAINK   KAPCSOLAT   PARTNEREINK
  Készítette:Webstilus.hu   A honlap a GKM támogatásával készült.   Ön a(z) 1667 . látogató.